Verwacht het onverwachtse, Finse Week '19

Docenten: Nicole de Haas, David Schiesser, Jenny de Boer

Ben je er klaar voor de oneindige mogelijkheden te verkennen van de Spirituele wereld en jou eigen unieke potentie in diverse aspecten van het Mediumschap te ontdekken? We zijn allen op een eeuwige reis en we kunnen onszelf altijd meer openen tot wie we werkelijk zijn. Als we de fantastische ziel die we in essentie zijn gaan herkennen en erkennen, dan zijn we in staat ons Mediumschap te vieren dat deel is van de reis van ons leven.

Veel mensen in deze wereld zoeken naar een groter begrip van het Mediumschap en de realiteit van het leven na dit leven. Niet alleen om antwoorden te vinden maar ook om een relatie op te bouwen met de Spirituele wereld en hun eigen Spirit. In deze training heb je de mogelijkheid die relatie met de Spirituele wereld te ontdekken en versterken, je zelfvertrouwen te vergroten en te leren je kracht om met die ongeziene wereld te werken te versterken.

Ben je er klaar voor je mediamieke vaardigheden te verkennen? Wil je dat spirituele, intuitieve deel in het leven omarmen dat deel is van jou zelf? Ben je een zoeker naar de spirituele waarheid? Dan is dit de week voor jou! De focus ligt voornamelijk op psychic en mediamiek werk, trance, healing en psychic/spirit art.

Deze week is onder begeleiding van Nicole de Haas en haar geweldige team. Zij hebben allen veel ervaring in het Mediumschap en als docenten aan het Arthur Findlay College of op andere plekken in de wereld. Zij verwelkomen je graag voor deze geweldige ervaring!

Het programma is gevarieerd en biedt lezingen, workshops, demonstraties in trance en Mediumschap of een seance, spirit art en meditaties in de prachtige kapel in de Zwanenhof. Aanvullend zal er gewerkt worden in kleinere groepen met veel persoonlijke aandacht. Ook is het mogelijk een consult of healing te boeken met een van de docenten (niet inbegrepen). De hele week is het in het Engels maar wordt naar het Fins vertaald. Uiteraard ben je van harte welkom als je de lessen in het Engels kunt volgen!

Gedurende de week heb je ook de gelegenheid om de prachtige omgeving te verkennen en wordt er een excursie aangeboden (optioneel) om de omgeving in Nederland te verkennen!

Nicole nodigt je graag uit in Nederland voor deze prachtige week om samen de magie van het werken met elkaar en de spirituele wereld te vieren! Ons doel is een week aan te bieden waarin plezier, kennis en ontwikkeling centraal staat. Een week waarin nieuwe vriendschappen ontstaan met elkaar en de ongeziene wereld.

Organisatie

Nicole de Haas

Niveau

Gemengd

Praktisch

  • Speciaal voor internationale studenten is er de mogelijkheid om te boeken voor een pick-up service van de luchthaven Schiphol in Amsterdam.
  • Gedurende de week heb je ook de mogelijkheid om de prachtige omgeving van de Zwanenhof te verkennen.
  • Informatie en reservering in Nederland: www.zwanenhof.com 
  • Informatie en reservering in Finland: osterberg.pia@gmail.com (Pia Osterberg)

Preise

Sie können eine der folgenden Preisklassen wählen (beinhaltet Kursgebühr, alle Mahlzeiten, Kaffee/Tee):

665,00
685,00
715,00
765,00

Optionen

Für diese Veranstaltung gibt es folgende Möglichkeiten:

6% der Anmeldung